Διεθνείς ιστοσελίδες της Nature’s Bounty
Βιταμίνη D3 25μg (1000IU)

Βιταμίνη D3 25μg (1000IU)

1000 IU , 100 Ταμπλέτες
 • Υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία των οστών, των μυών και του ανοσοποιητικού συστήματος 1
 • Πρακτική ημερήσια δόση: μία (1) ταμπλέτα ημερησίως
 • Η "βιταμίνη του ήλιου", σε μορφή D3 (χοληκαλσιφερόλη)
 • ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Για ενήλικες, λαμβάνετε μία (1) ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με το γεύμα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

  vitamin d3 1000

  ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Διογκωτικοί Παράγοντες (Φωσφορικό Διασβέστιο, Μικροκρυσταλλική Κυτταρίνη), Γαλακτοματοποιητής (Κόμμι Ακακίας), Σουκρόζη, Αντισυσσωματωτικοί Παράγοντες (Στεαρικό Μαγνήσιο Φυτικής προέλευσης, Διοξείδιο του Πυριτίου), Άμυλο, DL- α- Τοκοφερόλη, Φωσφορικό Τριασβέστιο, Χοληκαλσιφερόλη.

  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη. Εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες διακόψτε τη χρήση και επικοινωνήστε με τον θεράποντα ιατρό σας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου και δεν υποκαθιστά τη συνήθη δίαιτα. Βεβαιωθείτε ότι το καπάκι ασφαλείας δεν έχει παραβιασθεί πριν από τη χρήση. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από φως και υγρασία. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

  Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα, αρώματα, γλυκαντικά, συντηρητικά, αλάτι, γάλα, λακτόζη, σόγια, γλουτένη, σιτάρι μαγιά, ψάρι, χοιρινό.

  Κατάλληλο για χορτοφάγους.
  H Βιταμίνη D3 25μg (1000IU) της Nature's Bounty® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιλαμβάνει Βιταμίνη D3, σε μορφή όμοια με αυτή που φυσικά παράγει το σώμα, όταν το δέρμα εκτίθεται στο φως του ήλιου. Η βιταμίνη D3 συμβάλλει σε πολλές σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού και ειδικότερα παίζει ρόλο στη ρύθμιση των ποσοτήτων ασβεστίου και φωσφόρου που απαιτούνται για την υγεία των οστών και των δοντιών, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών οστών και δοντιών και στην ενίσχυση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.1

  Εργαστηριακά ελεγμένο να πληροί αυστηρές προδιαγραφές ισχύος, καθαρότητας και απορροφησιμότητας.

  Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 47967/03.07.2012