Διεθνείς ιστοσελίδες της Nature’s Bounty

Σύμπλεγμα Πυριτίου με Ψευδάργυρο

60 Ταμπλέτες
  • Φόρμουλα με μέταλλα για την υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών11
  • Ειδικά σχεδιασμένη για να υποστηρίζει την απορρόφηση των μετάλλων
  • Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία για νεανική όψη στο δέρμα2

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Για ενήλικες, λαμβάνετε μία (1) ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με το γεύμα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

silica complex

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ανθρακικό Ασβέστιο, Οξείδιο του Μαγνησίου, Διογκωτικός Παράγοντας (Μικροκρυσταλλική Κυτταρίνη), Γλυκονικός Ψευδάργυρος, Εκχύλισμα Equisetum arvense, Υδροχλωρική Βεταΐνη, Κιτρικό Μαγνήσιο, Μαλτοδεξτρίνη, Καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη Νατρίου, Αντισυσσωματωτικοί Παράγοντες (Στεαρικό Οξύ Φυτικής προέλευσης, Στεαρικό Μαγνήσιο Φυτικής προέλευσης), Παράγοντες Επικάλυψης (Υδροξυπροπυλομεθυλο-κυτταρίνη, Γλυκερόλη), Βορικό Νάτριο, Κιτρικό Ασβέστιο, Κιτρικός Ψευδάργυρος, Γεύση (Βανιλίνη).

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη. Εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες διακόψτε τη χρήση και επικοινωνήστε με τον θεράποντα ιατρό σας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου και δεν υποκαθιστά τη συνήθη δίαιτα. Βεβαιωθείτε ότι το καπάκι ασφαλείας δεν έχει παραβιασθεί πριν από τη χρήση. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από φως και υγρασία. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα, γλυκαντικά, συντηρητικά, πρόσθετη ζάχαρη ή αλάτι, μαγιά, χοιρινό.

Κατάλληλο για χορτοφάγους και αυστηρούς χορτοφάγους.
To Σύμπλεγμα Πυριτίου με Ψευδάργυρο της Nature’s Bounty® είναι μια φόρμουλα συστατικών που υποστηρίζει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς για υγιή μαλλιά, δέρμα και νύχια.
O ψευδάργυρος βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος1, ενώ η δράση της φόρμουλας ολοκληρώνεται με τα λοιπά συστατικά της, την υδροχλωρική βεταΐνη, το βόριο, την ιππουρίδα, το ασβέστιο και το μαγνήσιο. Τα τελευταία δύο συστατικά συμβάλλουν παράλληλα και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.

Εργαστηριακά ελεγμένο να πληροί αυστηρές προδιαγραφές ισχύος, καθαρότητας και απορροφησιμότητας.

Αριθ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 66212/07.09.2016