Διεθνείς ιστοσελίδες της Nature’s Bounty
Q-Sorb™ Συνένζυμο Q-10 30mg με L-Καρνιτίνη

Q-Sorb™ Συνένζυμο Q-10 30mg με L-Καρνιτίνη

30 mg , 60 Μαλακές κάψουλες ταχείας αποδέσμευσης
  • Βοηθά στην παραγωγή ενέργειας από τα κύτταρα
  • Έχει αντιοξειδωτική δράση1
  • Περιέχει το πατενταρισμένο συνένζυμο Q-Sorb Q10 υψηλής βιοδιαθεσιμότητας

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Για ενήλικες, λαμβάνετε δύο (2) μαλακές κάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με το γεύμα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

coq-10

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Φουμαρική L-Καρνιτίνη, Έλαιο από Πίτουρο Ρυζιού, Διογκωτικός Παράγοντας (Ζελατίνη (βοοειδών)), Επικάλυψη Κάψουλας (Φυτική Γλυκερίνη (από Έλαιο Πυρήνα Φοίνικα και Έλαιο Καρύδας), Λεκιθίνη Σόγιας), Οξική DL-α-τοκοφερόλη, Q-Sorb™ Συνένζυμο Q-10, Χρώμα (Καραμέλα).

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη. Εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες διακόψτε τη χρήση και επικοινωνήστε με τον θεράποντα ιατρό σας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου και δεν υποκαθιστά τη συνήθη δίαιτα. Βεβαιωθείτε ότι το καπάκι ασφαλείας δεν έχει παραβιασθεί πριν από τη χρήση. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από φως και υγρασία. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Δεν περιέχει τεχνητά αρώματα, γλυκαντικά, συντηρητικά, πρόσθετη ζάχαρη, άμυλο, γάλα, λακτόζη, σιτάρι, μαγιά, ψάρι.

To Συνένζυμο Q-10 30mg με L-Καρνιτίνη της Nature’s Bounty® παρέχει το πατενταρισμένο συνένζυμο Q-Sorb™ Q-10 υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, το οποίο διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας από τον οργανισμό, ενώ η φόρμουλα ενισχύεται με το αμινοξύ L-Kαρνιτίνη.
Το συνένζυμο Q-10 είναι ένα από τα βασικότερα συστατικά του οργανισμού, καθώς βρίσκεται σε κάθε κύτταρο του σώματος και κυρίως στα καρδιακά και στα μυϊκά κύτταρα. Η L-Kαρνιτίνη που περιέχεται στο μείγμα είναι σε μορφή “L”, δηλαδή στην μορφή που συναντάται στη φύση.
Οι κάψουλες είναι ταχείας αποδέσμευσης και προσφέρουν άμεση απελευθέρωση και δράση των συστατικών στον οργανισμό.

Εργαστηριακά ελεγμένο να πληροί αυστηρές προδιαγραφές ισχύος, καθαρότητας και απορροφησιμότητας.

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 72860/04.10.2016