Διεθνείς ιστοσελίδες της Nature’s Bounty
Q-Sorb™ Συνένζυμο Q-10 100mg

Q-Sorb™ Συνένζυμο Q-10 100mg

100 mg , 30 Μαλακές κάψουλες ταχείας αποδέσμευσης
  • Στοιχείο που συναντάται στην καρδιά και στους μύες
  • Βοηθά στην παραγωγή ενέργειας από τα κύτταρα και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση
  • Περιέχει το πατενταρισμένο συνένζυμο Q-Sorb Q10 υψηλής βιοδιαθεσιμότητας

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Για ενήλικες, λαμβάνετε μία (1) μαλακή κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με το γεύμα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

coq 10

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Διογκωτικοί παράγοντες (Έλαιο Πίτουρου Ρυζιού, Λεκιθίνη Σόγιας), Περίβλημα Μαλακής Κάψουλας (Ζελατίνη (από βοοειδή), Φυτική Γλυκερίνη (από Έλαιο Πυρήνα Φοίνικα και Έλαιο Καρύδας)), Q-Sorb™ (Ουμπικινόνη), Χρώμα (Διοξείδιο του Τιτανίου). Περιέχει Σόγια.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη. Εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες διακόψτε τη χρήση και επικοινωνήστε με τον θεράποντα ιατρό σας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου και δεν υποκαθιστά τη συνήθη δίαιτα. Βεβαιωθείτε ότι το καπάκι ασφαλείας δεν έχει παραβιασθεί πριν από τη χρήση. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από φως και υγρασία. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Δεν περιέχει τεχνητά αρώματα, γλυκαντικά, συντηρητικά, πρόσθετη ζάχαρη, άμυλο, γάλα, λακτόζη, σιτάρι, μαγιά, ψάρι.

To Συνένζυμο Q-10 100mg της Nature’s Bounty® παρέχει στον οργανισμό το πατενταρισμένο συνένζυμο Q-Sorb™ Q-10 υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, το οποίο βοηθά στην παραγωγή ενέργειας από τα κύτταρα. Το συνένζυμο Q-10 εντοπίζεται σε όλα τα κύτταρα του σώματος, ενώ βρίσκεται σε υψηλή συγκέντρωση στην καρδιά, στους μύες και σε άλλους ιστούς που έχουν μεγάλες ενεργειακές απαιτήσεις. Μεγαλώνοντας, ωστόσο, η παραγωγή του από τον οργανισμό αρχίζει και μειώνεται σταδιακά.
Το Q-10 έχει αποδειχθεί ότι έχει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Συμβάλλει στην υποστήριξη του καρδιαγγειακού συστήματος, προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και τη γήρανση και είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της καλής ενεργειακής κατάστασης των κυττάρων και κατ’ επέκταση για την τόνωση και τη διατήρηση της ενέργειας του οργανισμού.
Οι κάψουλες είναι ταχείας αποδέσμευσης και προσφέρουν άμεση απελευθέρωση και δράση του συστατικού στον οργανισμό.

Εργαστηριακά ελεγμένο να πληροί αυστηρές προδιαγραφές ισχύος, καθαρότητας και απορροφησιμότητας.

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 31581/3.5.2012