Διεθνείς ιστοσελίδες της Nature’s Bounty
Μελατονίνη 1mg

Μελατονίνη 1mg

1 mg , 100 Ταμπλέτες
  • Συμβάλλει σε έναν ισορροπημένο ύπνο και στη χαλάρωση1
  • Βοηθά στην έλευση του ύπνου1
  • Περιέχει μελατονίνη, την "ορμόνη του ύπνου"

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Για ενήλικες, λαμβάνετε μία (1) ταμπλέτα ημερησίως, πριν τον ύπνο. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

melatonin

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Διογκωτικοί παράγοντες (Φωσφορικό Διασβέστιο, Μικροκρυσταλλική Κυτταρίνη), Κόμμι Κυτταρίνης, Αντισυσσωμα-τωτικός Παράγοντας (Στεαρικό Μαγνήσιο Φυτικής Προέλευσης), Ν-ακετυλική-5-μεθοξυτρυπταμίνη.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη. Εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες διακόψτε τη χρήση και επικοινωνήστε με τον θεράποντα ιατρό σας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου και δεν υποκαθιστά τη συνήθη δίαιτα. Δεν προορίζεται για άτομα κάτω των 18 ετών. Μην οδηγείτε, καταναλώνετε αλκοόλ ή χειρίζεστε μηχανήματα, ενώ λαμβάνετε το προϊόν. Βεβαιωθείτε ότι το καπάκι ασφαλείας δεν έχει παραβιασθεί πριν από τη χρήση. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από φως και υγρασία. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα, αρώματα, γλυκαντικά, συντηρητικά, πρόσθετη ζάχαρη, άμυλο, γάλα, λακτόζη, σόγια, σιτάρι, μαγιά, ψάρι.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.
Η Mελατονίνη 1mg της Nature’s Bounty® παρέχει στον οργανισμό μελατονίνη, την «ορμόνη του ύπνου» όπως είναι γνωστή, η οποία βοηθά στον έλεγχο των κύκλων του ύπνου.
Η μελατονίνη έχει χαλαρωτικές ιδιότητες και συμβάλλει σημαντικά σε περιπτώσεις ανησυχίας. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε καταστάσεις αϋπνίας, καθώς βοηθά στο να μειωθεί ο χρόνος έλευσης του ύπνου 1 και ενισχύει την αίσθηση ανανέωσης στο πρωινό ξύπνημα. Επιπρόσθετα, μπορεί να ανακουφίσει από το υποκειμενικό αίσθημα της χρονικής υστέρησης του βιολογικού ρολογιού (γνωστό ως jet lag), βοηθώντας στην ομαλότερη επαναφορά της λειτουργίας του 1. Σε περίπτωση ταξιδιού με πτήση μεγάλης διάρκειας, συνιστάται η λήψη μίας κάψουλας λίγο πριν από τον ύπνο την πρώτη μέρα, αλλά και τις επόμενες λίγες μέρες μετά την άφιξη στον προορισμό.
Οι κάψουλες είναι γρήγορης διάλυσης, κάτι που βοηθά στην αμεσότερη έλευση του ύπνου.

Εργαστηριακά ελεγμένο να πληροί αυστηρές προδιαγραφές ισχύος, καθαρότητας και απορροφησιμότητας.

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 92536/03.12.2013