Διεθνείς ιστοσελίδες της Nature’s Bounty
L – Καρνιτίνη 500mg

L – Καρνιτίνη 500mg

500 mg , 30 Ταμπλέτες
  • Ιδανικό για την προπόνηση
  • Σε μορφή “L” που απαντάται και στην φύση
  • Πρακτική ημερήσια δόση, εύκολη στην κατάποση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Για ενήλικες, λαμβάνετε μία (1) ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με το γεύμα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

l carnitine

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: L-Καρνιτίνη L-Τρυγική, Διογκωτικός Παράγοντας (Μικροκρυσταλλική Κυτταρίνη), Αντισυσσωματωτικοί Παράγοντες (Στεαρικό Οξύ Φυτικής Προέλευσης, Διοξείδιο του Πυριτίου, Πυριτικό Μαγνήσιο Φυτικής Προέλευσης), Επικάλυψη Ταμπλέτας (Πολυβινυλαλκοόλη, Πολυαιθυλενογλυκόλη, Πυριτικό Μαγνήσιο), Κόμμι Κυτταρίνης, Χρώμα (Διοξείδιο του Τιτανίου).

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη. Εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες διακόψτε τη χρήση και επικοινωνήστε με τον θεράποντα ιατρό σας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου και δεν υποκαθιστά τη συνήθη δίαιτα. Βεβαιωθείτε ότι το καπάκι ασφαλείας δεν έχει παραβιασθεί πριν από τη χρήση. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από φως και υγρασία. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα, αρώματα, γλυκαντικά, συντηρητικά, πρόσθετη ζάχαρη ή αλάτι, άμυλο, γάλα, λακτόζη, σόγια, σιτάρι, μαγιά, ψάρι.

Η L – Καρνιτίνη 500mg της Nature’s Bounty® περιέχει το αμινοξύ καρνιτίνη, το οποίο συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας από τον οργανισμό και στην ενίσχυση της υγείας της καρδιάς.
Ειδικότερα, η καρνιτίνη δημιουργείται στο ήπαρ και τους νεφρούς και στη συνέχεια αποθηκεύεται στους σκελετικούς μύες, την καρδιά και τον εγκέφαλο.
Παρέχεται στην μορφή “L”, δηλαδή στην μορφή που απαντάται και στην φύση.

Εργαστηριακά ελεγμένο να πληροί αυστηρές προδιαγραφές ισχύος, καθαρότητας και απορροφησιμότητας.

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 47969/3.7.2012