Διεθνείς ιστοσελίδες της Nature’s Bounty
Υδρολυμένο Κολλαγόνο 1000mg με Βιταμίνη C

Υδρολυμένο Κολλαγόνο 1000mg με Βιταμίνη C

1000 mg , 90 Ταμπλέτες
  • Υποστηρίζει τη φυσιολογική παραγωγή κολλαγόνου1
  • Διαλυτή μορφή κολλαγόνου που επιτρέπει την αποτελεσματική χρήση του από τον οργανισμό
  • Υποστηρίζει τη δομή του δέρματος και απαλύνει τις γραμμές γραμμές και ρυτίδες1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Για ενήλικες, λαμβάνετε τρεις (3) ταμπλέτες δύο (2) φορές ημερησίως, κατά προτίμηση με άδειο στομάχι. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

hydrolysed collagen

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Υδρολυμένο Κολλαγόνο, Διογκωτικός Παράγοντας (Μικροκρυσταλλική Κυτταρίνη), Νάτριο της Καρβοξυμεθυλοκυτ-ταρίνης, Ασκορβικό Οξύ, L- Υδροχλωρική Ορνιθίνη, Αντισυσσωματωτικοί Παράγοντες (Στεαρικό Μαγνήσιο Φυτικής προέλευσης, Διοξείδιο του Πυριτίου).

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη. Εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες διακόψτε τη χρήση και επικοινωνήστε με τον θεράποντα ιατρό σας. Δεν προορίζεται για άτομα κάτω των 18 ετών. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου και δεν υποκαθιστά τη συνήθη δίαιτα. Βεβαιωθείτε ότι το καπάκι ασφαλείας δεν έχει παραβιασθεί πριν από τη χρήση. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από φως και υγρασία. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Φαινυλκετονουρία. Πηγή Φαινυλαλανίνης.

Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα, αρώματα, γλυκαντικά, συντηρητικά, πρόσθετο αλάτι ή ζάχαρη, άμυλο, γάλα, λακτόζη, σόγια, γλουτένη, σιτάρι, μαγιά, ψάρι, χοιρινό.

Το Υδρολυμένο Κολλαγόνο με Βιταμίνη C της Nature’s Bounty® περιέχει κολλαγόνο, μια πολύπλοκη δομική πρωτεΐνη που βρίσκεται κυρίως στους ινώδεις ιστούς όπως είναι το δέρμα, οι σύνδεσμοι, οι χόνδροι και τα οστά. Το υδρολυμένο κολλαγόνο είναι μια διαλυτή μορφή κολλαγόνου, μορφή που επιτρέπει την αποτελεσματική χρήση του από τον οργανισμό. Η φόρμουλα υδρολυμένου κολλαγόνου με βιταμίνη C της Nature’s Bounty® παρέχει στον οργανισμό τα απαραίτητα ουσιώδη αμινοξέα, τα οποία υποστηρίζουν την παραγωγή κολλαγόνου και την ελαστικότητα του δέρματος, αποτελώντας καθημερινή φροντίδα ομορφιάς για κάθε γυναίκα1. Περιέχει επίσης Βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει και αυτή στον φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος. 1

Εργαστηριακά ελεγμένο να πληροί αυστηρές προδιαγραφές ισχύος, καθαρότητας και απορροφησιμότητας.

Αριθ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 66213/07.09.2016