Διεθνείς ιστοσελίδες της Nature’s Bounty
Yαλουρονικό οξύ 20mg με Βιταμίνη C

Υαλουρονικό οξύ 20mg με Βιταμίνη C

20 mg , 30 Κάψουλες
  • Προωθεί την ελαστικότητα του δέρματος 1
  • Περιέχει το ενυδατικό μόριο Υαλουτονικό Οξύ
  • Υποστηρίζει την παραγωγή κολλαγόνου και τη δομή του δέρματος 1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Για ενήλικες, λαμβάνετε μία (1) ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με το γεύμα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

hyaluronic acid 20mg

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Διογκωτικός παράγοντας (ρυζάλευρο), Περίβλημα κάψουλας (Ζελατίνη (από βοοειδή)), Ασκορβικό Οξύ, Υαλουρονικό Νάτριο, Αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (Διοξείδιο Πυριτίου, Φυτικό Στεαρικό Μαγνήσιο).

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη. Εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες διακόψτε τη χρήση και επικοινωνήστε με τον θεράποντα ιατρό σας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου και δεν υποκαθιστά τη συνήθη δίαιτα. Βεβαιωθείτε ότι το καπάκι ασφαλείας δεν έχει παραβιασθεί πριν από τη χρήση. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από φως και υγρασία. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα, αρώματα, γλυκαντικά, συντηρητικά, πρόσθετη ζάχαρη, γάλα, λακτόζη, σιτάρι, σόγια, στάρι, μαγιά, ψάρι.

To Υαλουρονικό Οξύ 20mg με Βιταμίνη C της Nature’s Bounty® συμβάλλει στην αναζωογόνηση του δέρματος που παρουσιάζει σημάδια κούρασης και προάγει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.
Πιο αναλυτικά, η φόρμουλα περιέχει υαλουρονικό οξύ, ένα βασικό δομικό στοιχείο του δέρματος, και βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και στον φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου από τον οργανισμό, ενώ επίσης υποστηρίζει τη δομή του δέρματος1.
Επιπρόσθετα, τo υαλουρονικό οξύ βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας στο δέρμα, ενώ η έλλειψή του συμβάλλει αρνητικά στην εμφάνιση των σημαδιών πρόωρης γήρανσης.

Εργαστηριακά ελεγμένο να πληροί αυστηρές προδιαγραφές ισχύος, καθαρότητας και απορροφησιμότητας.

Αριθ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 92532/03.12.2013