Διεθνείς ιστοσελίδες της Nature’s Bounty
Σύμπλεγμα Σιδήρου με Βιταμίνες Β12 & C

Σύμπλεγμα Σιδήρου με Βιταμίνες Β12 & C

100 Κάψουλες
  • Ενισχύει την ενέργεια και μειώνει την κούραση 1
  • Υποστηρίζει την αιμοποίηση 2
  • Σε μορφή ήπια για το στομάχι και το έντερο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Για ενήλικες, λαμβάνετε μία (1) κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με το γεύμα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

gentle iron

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Διογκωτικοί Παράγοντες (Μικροκρυσταλλική Κυτταρίνη, Φωσφορικό Διασβέστιο), Διγλυκινικός Σίδηρος, Περίβλημα Κάψουλας (Ζελατίνη), Ασκορβικό Οξύ, Κόμμι Κυτταρίνης, Αντισυσσωματωτικοί Παράγοντες (Φυτικό Στεαρικό Μαγνήσιο, Διοξείδιο Πυριτίου), Φολικό οξύ, Κυανοκοβαλαμίνη.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη. Εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες διακόψτε τη χρήση και επικοινωνήστε με τον θεράποντα ιατρό σας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου και δεν υποκαθιστά τη συνήθη δίαιτα. Βεβαιωθείτε ότι το καπάκι ασφαλείας δεν έχει παραβιασθεί πριν από τη χρήση. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από φως και υγρασία. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλες ποσότητες σιδήρου ενδέχεται να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις σε παιδιά.

Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα, αρώματα, γλυκαντικά, συντηρητικά, πρόσθετη ζάχαρη, άμυλο, γάλα, λακτόζη, σόγια, γλουτένη, σιτάρι, μαγιά, ψάρι.

Το Σύμπλεγμα Σιδήρου της Nature’s Bounty® είναι μία φόρμουλα που περιέχει σίδηρο σε συνδυασμό με ένα μείγμα θρεπτικών συστατικών, όπως φολικό οξύ, βιταμίνες C και Β12, τα οποία υποστηρίζουν τα επίπεδα ενέργειας και ζωτικότητας του οργανισμού1. Ο σίδηρος είναι σε δυσγλικινική μορφή, μια μορφή που απορροφάται πιο εύκολα, έχει υψηλή βιοδιαθεσιμότητα και δεν προκαλεί δυσκοιλιότητα ή στομαχικές ενοχλήσεις (φουσκώματα). Η βιταμίνη C που περιέχεται είναι χρήσιμη για την καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου.
Ειδικότερα, ο σίδηρος είναι ένα μέταλλο που συναντάται σε μεγάλες ποσότητες στο αίμα και είναι υπεύθυνος για τη μεταφορά του οξυγόνου σε αυτό. Σε συνδυασμό με τις βιταμίνες C και B12 και το φολικό οξύ, συμβάλλουν στην ενίσχυση των επιπέδων ενέργειας και ζωτικότητας του οργανισμού, καθώς και στη μείωση του αισθήματος κόπωσης και κούρασης1.

Εργαστηριακά ελεγμένο να πληροί αυστηρές προδιαγραφές ισχύος, καθαρότητας και απορροφησιμότητας.

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 62224/05.08.2016