Διεθνείς ιστοσελίδες της Nature’s Bounty
Εχινάκεια & Βιταμίνη C με καρπούς Αγριοτριανταφυλλιάς

Εχινάκεια & Βιταμίνη C με καρπούς Αγριοτριανταφυλλιάς

60 Ταμπλέτες
  • Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα 1
  • Ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού 2
  • Εχινάκεια ενισχυμένη με βιταμίνη C και καρπούς αγριοτριανταφυλλιάς

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Για ενήλικες, λαμβάνετε μία (1) ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με το γεύμα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

echinacea

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ασκορβικό Οξύ, Διογκωτικοί Παράγοντες (Φωσφορικό Διασβέστιο, Μικροκρυσταλλική Κυτταρίνη), Echinacea purpurea, Echinacea angustifolia, Αντισυσσωματωτικοί Παράγοντες (Στεαρικό Οξύ Φυτικής Προέλευσης, Διοξείδιο του Πυριτίου, Στεαρικό Μαγνήσιο Φυτικής Προέλευσης), Rosa canina, Επικάλυψη Ταμπλέτας (Καρβοξυλομεθυλοκυτταρίνη), Κόμμι Κυτταρίνης.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη. Εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες διακόψτε τη χρήση και επικοινωνήστε με τον θεράποντα ιατρό σας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου και δεν υποκαθιστά τη συνήθη δίαιτα. Βεβαιωθείτε ότι το καπάκι ασφαλείας δεν έχει παραβιασθεί πριν από τη χρήση. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από φως και υγρασία. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα, αρώματα, γλυκαντικά, συντηρητικά, πρόσθετη ζάχαρη, άμυλο, γάλα, λακτόζη, σόγια, σιτάρι, μαγιά, ψάρι.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.
Η Εχινάκεια & Βιταμίνη C της Nature’s Bounty® παρέχει ένα μείγμα συστατικών που υποστηρίζει την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος και τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού.
Ειδικότερα, η εχινάκεια υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στην καταπολέμηση του κοινού κρυολογήματος. Παράλληλα, η βιταμίνη C, υποστηρίζει την άμυνα του οργανισμού 1, βοηθά στη μείωση του αισθήματος κόπωσης και κούρασης 1, ενώ ταυτόχρονα με τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.
Οι ταμπλέτες είναι σε μέγεθος κατάλληλο για εύκολη κατάποση και ευκολία στη χρήση.

Εργαστηριακά ελεγμένο να πληροί αυστηρές προδιαγραφές ισχύος, καθαρότητας και απορροφησιμότητας.

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 62229/05.08.2016