Διεθνείς ιστοσελίδες της Nature’s Bounty
Aσβέστιο, Μαγνήσιο & Ψευδάργυρος

Ασβέστιο, Μαγνήσιο & Ψευδάργυρος

100 Ταμπλέτες
  • Απαραίτητο για τη διατήρηση της οστικής πυκνότητας και δύναμης 1
  • Υποστηρίζει τη λειτουργία των μυών 2
  • Βοηθά στη διατήρηση της υγείας των οστών 3

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Για ενήλικες, λαμβάνετε τρεις (3) ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με το γεύμα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

calcium magnesium zinc

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ανθρακικό Ασβέστιο, Οξείδιο του Μαγνησίου, Διογκωτικός Παράγοντας (Μικροκρυσταλλική Κυτταρίνη), Γλυκονικός Ψευδάργυρος, Κόμμι Κυτταρίνης, Επικάλυψη Ταμπλέτας (Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη), Χρώμα (Διοξείδιο του Τιτανίου), Αντισυσσωματωτικός Παράγοντας (Στεαρικό Μαγνήσιο Φυτικής Προέλευσης), Γλυκονικό Μαγνήσιο, Γλυκονικό Ασβέστιο, Κιτρικός Ψευδάργυρος.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη. Εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες διακόψτε τη χρήση και επικοινωνήστε με τον θεράποντα ιατρό σας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου και δεν υποκαθιστά τη συνήθη δίαιτα. Βεβαιωθείτε ότι το καπάκι ασφαλείας δεν έχει παραβιασθεί πριν από τη χρήση. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από φως και υγρασία. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Δεν περιέχει τεχνητά αρώματα, γλυκαντικά, συντηρητικά, πρόσθετη ζάχαρη, άμυλο, γάλα, λακτόζη, γλουτένη, σιτάρι μαγιά, ψάρι.

Το Aσβέστιο, Μαγνήσιο & Ψευδάργυρος της Nature’s Bounty® αποτελεί έναν συνδυασμό τριών απαραίτητων για τον οργανισμό μετάλλων με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Τα μέταλλα αυτά βοηθούν κυρίως στην καθημερινή υποστήριξη της υγείας των μυών και των οστών. Πιο αναλυτικά, το ασβέστιο και το μαγνήσιο συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μυών 2, ενώ το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος βοηθούν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών. Επιπλέον, το ασβέστιο αποτελεί απαραίτητο συστατικό για την υγεία των οστών και των δοντιών 1, ενώ το μαγνήσιο βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των δοντιών 1 και ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση των πρωτεϊνών από τον οργανισμό 3. Διατίθεται σε ταμπλέτες εύκολης κατάποσης για ευκολία στη χρήση.

Εργαστηριακά ελεγμένο να πληροί αυστηρές προδιαγραφές ισχύος, καθαρότητας και απορροφησιμότητας.

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 62228/05.08.2016